GYEON

GYEON erbjuder ett utbud av förstklassiga kvalitetsprodukter, som har testats noggrant för att tillgodose behoven hos bilhandlare och entusiaster, liksom de höga kraven för yrkesverksamma personer. På GYEON har vi inte skytt några kostnader, detta för att kunna ge dig de mest innovativa lösningarna och produkterna, som alltid levererar enastående resultat och ger tillfredsställelse. Det är vårt uppdrag att leverera de mest tekniskt avancerade produkterna, till mycket konkurrenskraftiga priser.

RUPES

Rupes är ett familjeägt företag som ända från starten haft som mål att skapa innovativa kvalitetsprodukter. Företaget startades i Milano, Italien år 1947. Företaget är känt världen över för sina elektriska och pneumatiska verktyg. Rupes engagemang för forskning och utveckling har varit den drivande faktorn i företagets framgång. Under de senaste åren har Rupes utvecklat ett stort antal patent och skapat flera lösningar, som har bidragit till att förenkla det dagliga arbetet och öka produkternas prestanda.

MA*FRA

Femtio år av framgång och imponerande tillväxt, är MA*FRA etablerat som ledare för en snabbt växande marknad, med originella idéer och lösningar. De har en tendens att förutse trender och riktlinjer. Så länge sedan som 1965, har MA*FRA alltid varit på kundernas sida, ett företag som alltid finns för att hjälpa till och för att enkelt lösa eventuella problem som kan uppstå från dag till dag, för både vanliga användare och för yrkesverksamma personer, och i fullständig respekt för miljön.

MENZERNA

Menzerna Polishing Compounds har funnits på marknaden i mer än 100 år.
År 1888 grundades företaget i Pforzheim, Tyskland av Friedrich Menzer. På den tiden användes polermedel i första hand i smyckesindustrin. Den en gång lilla organisationen har vuxit till en innovativ internationell koncern.
Företaget backas upp av erfarenheter från ett sekel, och är idag ledande inom tillverkningsteknik för överlägset kvalitativa polermedel för att tillfredsställa även de mest krävande kunderna.